Новости 21.10.2015 Октоберфест 2015 Почитувани клиенти, соработници и пријатели, ни претставува голема чест што можеме да Ве известиме дека SECURICOM оваа година покрај многуб... прочитај повеќе 21.09.2015 Јубилеен роденден на Г-дин Гампер Почитувани клиенти, соработници и вработени, На наше големо задоволство, преку нашиот веб сајт сакаме да ја споделиме нашата радост, поточн... прочитај повеќе
Визија
Водечка компанија во земјата и во регионот, препознатлива при давањето иновативни пакети на услуги за чист, функционален и безбеден простор за деловно работење и живеење.

Корпоративни вредности
  • Одговорност кон клиентите
  • Грижа за вработените
  • Квалитетна услуга
  • Грижа за животната средина
Мисија
Securicom е компанија со меѓународно искуство и традиција, посветена и докажана во понудата на висококвалитетни услуги од областа на професионалниот сервис за чистење, на тековното одржување, обезбедувањето и дактилографијата.

Преку континуираната грижа за вработените и користењето на современите технологии, создаваме дополнителни вредности за нашите партнери.